Венета Райкова искала 15 000 лв заплата

0
Венета Райкова се е изолирала от медиите и дори не чете вестници
Венета Райкова се е изолирала от медиите и дори не чете вестници

Продукцията е с работно заглавие „Дневникът на Венета Райкова" и ще бъде с продължителност един час. В нея обаче няма да се разискват жълтории, а сериозни теми. Ще се разглеждат човешки проблеми, за които ще се изказват експерти, държавни институции и ще се дават приятелски съвети.

Райкова, която за последно бе на екран през ноември миналата година, оглавявайки „Голямата уста" по Нова телевизия, заяви пред „Всеки ден", че се е изолирала от медиите и дори не чете вестници

„Няма какво да кажа наистина, ако имаше, знаете, че ще го обявя", каза още блондинката и отказа да коментира дали е имала преговори с която и да било телевизия в последните месеци.

“Твърде вероятно е Венета да премълчава тази информация от суеверие, преди да си подсигури мястото с подписан договор. При нея суеверието често граничи с мания", твърдят хора, които я познават добре. Според запознати преговорите наистина са напреднали, но в момента журналистката се пазаряла за пари. Тя настоявала за заплата в размер на 15 000 лева месечно.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари