Великобритания посъветва гражданите си да напуснат Русия

0
По-рано правителството посъветва британците да не пътуват до Русия
По-рано правителството посъветва британците да не пътуват до Русия Снимка: iStock

По-рано правителството посъветва британците да не пътуват до Русия

Британското министерство на външните работи (Форин офис) посъветва британските граждани, на които не е изключително наложително да бъдат в Русия, да напуснат страната, предава БНР.

На сайта им е публикуван съвет британските граждани на напуснат Русия по всички възможни начини. По-рано правителството посъветва британците да не пътуват до Русияпоради липсата от възможности да се завърнат на Острова и задълбочаването на проблемите за руската икономика“.

В новото предупреждение е включен текст, в който се казва, че Москва налага строги ограничения върху публикуването и разпространението на информация за руските въоръжени сили и военните операции.

Ако сте в Русия, трябва да имате предвид, че може да се окаже невъзможно да летите директно до Великобритания или през страни от ЕС, така че ако се налага, променете адекватно плановете си за пътуване“, посочва министерството на външните работи. Британските граждани, които се нуждаят от спешна помощ, са посъветвани да контактуват с британското посолство в Москва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари