Адмирал Тони Ранкин: Нападението в Украйна не се развива добре, мощта на Русия отслабва

0
За една седмица Русия е загубила повече войници, отколкото Великобритания в Афганистан за 20 години
За една седмица Русия е загубила повече войници, отколкото Великобритания в Афганистан за 20 години Снимка: Макс Левин

За една седмица Русия е загубила повече войници, отколкото Великобритания в Афганистан за 20 години

Британци не трябва да се отправят за Украйна да се бият, а да помагат по всякакви други възможни начини от Великобритания, заяви командващият британските въоръжени сили адмирал Тони Ранкин, цитиран от БНР.

В интервю за Би Би Си адмирал Ранкин отхвърли искането на Украйна за създаване на зона, забранена за полети, с аргумента, че това няма да помогне тактически и само може да доведе до ескалация на сраженията. Ранкин посочи, че големите разрушения в Украйна са предимно от артилерийски обстрел, а не от въздушни нападения и че това, което хора като него от висшето военно командване са длъжни да правят, е да дадат на политиците необходимия съвет, така че да избегнат допускане на тактически грешки.

Той призова Западът да бъде уверен, че постъпва правилно. Нападението в Украйна не се развива добре, мощта на Русия отслабва и не може да продължава, допълни Тони Ранкин. Той каза, че Кремъл е загубил повече войници за една седмица, отколкото Великобритания за 20 години в Афганистан.

Адмирал Ранкин посъветва британците, които искат да се сражават за Украйна, да не го правят и че в такива ситуации разумът трябва да надделява над чувствата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    2
    До 1
    Кажи ,за Кадиров случая пак ли е затъмнение,фейк или друго?Кой ги излъчва тези кадри и защо той говори и признава за загубите!Тъй като си от умните,знаеш как да отвориш клипчето,изгледай го,моля те!
  • 6
    1
    Россия 24
    Вижте как украинците изоставят базите и въоръжението си в ръцете на настъпващите руснаци, усещайки, че ще го ядат четвъртит! Но понеже Youtube води политика на медийно ЗАТЪМНЕНИЕ и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и блокира руското съдържание, възможно е клипчето да не ви се отвори. Обаче по-умните знаят как да го гледат.... https://www.youtube.com/watch?v=NrCug90Dot4
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари