„Възраждане“ ще бойкотира зеления сертификат за вход в парламента

5
Опитайте да ни спрете, пишат от партията
Опитайте да ни спрете, пишат от партията Снимка: БГНЕС

Опитайте да ни спрете!

Депутатите от „Възраждане” няма да спазват изискванията за вход в парламента със зелен сертификат.

Това се разбира от публикация на партията във Фейсбук, в която от „Възраждане” питат дали някой може да спре народните представители от парламентарната им група да влязат в сградите на народното събрание.

"Няма кой да спре хората, които защитават идеали. Свободата и правото на нормален живот са ценностите, които отстояваме.

Опитайте се да ни спрете", пишат от „Възраждане”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Hm
    Само едно не мога да разбера - защо руснаците държат да избият ибрикчиите си в европата с ковид? После кой ще им хвали джобното кремълско джудже?
  • 0
    3
    Хаха
    Чемодан, вокзал, Сибир!
  • -5
    2
    До "коментар 1"
    Кои правила и кои закони, б.е, смелчаго ?? Тези в Конституцията, за които загиваха дедите ни ли, за да си свободен сега, пък дори и да пишеш пълни глу.по.сти.
  • -1
    1
    До депутатите, които ВЪЗРАЖДАТ...
    Какви сте вие бе, че няма да спазвате приети правила и закони? Защо не отидете в Австралия да подскачате, но там приетите правила /правилни или не/ се спазват безусловно - вж. случая с Джокович.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари