"Възраждане" предлагат Любомир Христов за шеф на БНБ

0
Любомир Христов е с над 30-годишен опит в сферата на банковото дело
Любомир Христов е с над 30-годишен опит в сферата на банковото дело Снимка: БНТ

Любомир Христов е с над 30-годишен опит в сферата на банковото дело

Кандидатурата на "Възраждане" за шеф на БНБ е д-р Любомир Христов. Това обяви в кулоарите на парламента лидерът на партията Костадин Костадинов, предаде БНТ.

Той е с над 30-годишен опит в сферата на банковото дело. Има докторска степен по макроикономика. Бил е член на УС на БНБ и шеф на Централния депозитар. В момента е член на консултативната група по ценни книжа на ЕС."За нас като трета политическа сила е огромна чест, че доктор Христов прие да бъде наша номинация", заяви Костадинов.

Доктор Христов посочи, че БНБ е най важната регулатора инструкция. Смята да работи стриктно по закона за БНБ и да остане българска и народна, ако бъде избран за гуверньор. Екипът на БНБ са най подготвените от цялата държавна администрация и ще разчита на тях. Няма да толерира сътресения. За него референдума за защита на българския лев е много смислен и го подкрепя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    до 6
    не е само той, и от другите партии са така, най-вече батките от герб - всичките са разкрачени да демонстрират доминантност, според мен това е телесен език за ниско самочувствие и комплекси за малоценност така че не се хващай за това дали стои разкрачен, а какво говори, защото той е в момента единствения дето говори нещо що-годе смислено
  • 0
    7
    Ъ?
    Тоя прилича на клошар бе, какъв шеф на БНБ?!?
  • -3
    6
    daskal
    Някой може ли да ми обясни защо Костя на всички снимки стои разкрачен - сякаш ще му вземат анален секрет?
  • 0
    5
    Плешивата Златка
    Лапа немит на магала от Варна
  • -1
    4
    Бах
    И тоя е в гъз раждан като останалите от Вгъзраждани...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари