"Възраждане": Намесата на ДПС в медийната среда е груб акт на цензура

1
От партията настояват за отхвърляне на двойните медийни стандарти
От партията настояват за отхвърляне на двойните медийни стандарти Снимка: ПП Възраждане

От партията настояват за отхвърляне на двойните медийни стандарти

"Намесата на ДПС в медийната среда е пореден груб акт на цензура, на която българските медии би трябвало да реагират." Това пише в позиция на "Възраждане" за неизлъченото интервю на Петър Волгин с руския посланик Митрофанова. Те настояват за отхвърляне на двойните медийни стандарти и излизане на политическото влияние от медиите.

"Възраждане" предлага на Програмния съвет на Българското национално радио да премахне двойните медийни стандарти и да се противопостави на политическия натиск над четвъртата власт, пише още в позицията на партията.

"Ако интервюто с посланик Митрофанова няма да бъде излъчвано, то предлагаме да не бъдат провеждани и пускани по българските обществени медии интервюта с нито един посланик", настояват те.

Те посочват, че предаването на Петър Волгин спазва всички журналистически стандарти и осъждат политическата намеса.

"Припомняме, че според доклад на СЕМ, предаването на Петър Волгин спазва всички стандарти за журналистика. Докладът установява обективността и плурализма в представянето на всички гледни точки и позиции в предаването.", пише още в позицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    честито на умнокрасивите
    щяхте да вкарате боко в затвора, никога с дпс и кво?!? Пеевски и баце ви шибат с 200, а вие викате:„ох, кеф“1 Егати мазохистите!
  • -3
    1
    Късопишко е в ступор!
    Като гледам, всички копейки и русороби са животозастрашаващо възпалени и газ пикаят! След демонтажа на МОЧА спирането на достъпа до Националното радио на изрода травестит Мутрофанова демокрацията взема поредната си победа. А след почистването на СЕМ от лайната и директорът на БНР ще е аут, а голият охлюв с псевдоним на руска река ще последва съдбата на другия изрод - Карбовски, с аудитория само от последните останали рушлямски гъзолизци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари