Петър Волгин: Има надежда, че БНР няма да се превърне в беззъба и подчинена медия!

2
Настоящата евроатлантическа власт погазва всички писани и неписани правила, искат да наложат и тотална медийна цензура, коментира журналистът
Настоящата евроатлантическа власт погазва всички писани и неписани правила, искат да наложат и тотална медийна цензура, коментира журналистът Снимка: БНР

Настоящата евроатлантическа власт погазва всички писани и неписани правила, искат да наложат и тотална медийна цензура, коментира журналистът

Благодаря много на всички хора, които публично и категорично застанаха на страната на свободата. Благодаря на хората, които се възпротивиха срещу цензурирането на интервюто, дадено от посланик Елеонора Митрофанова за Българското национално радио.

Силната обществена реакция срещу взетото от Програмния съвет на БНР решение да не допусне излъчването на този разговор е най-добрата гаранция, че цензурата няма да стане абсолютен медиен закон.

Със сигурност сте забелязали, че настоящата евроатлантическа власт погазва всички писани и неписани правила, които важат в едно нормално общество. Първо, партиите в настоящата коалиция брутално излъгаха собствените си избиратели, сключвайки възможно най-противоестествения съюз. Второ, играят пошъл театър за наивници, продуцирайки някакви "принципни вътрешни противоречия", докато задкулисно чудесно се разбират, разпределяйки порции и власт. Трето, демонстрират категорична некомпетентност и конюктурност с поправките си в Конституцията. Същите тези хора искат да наложат и тотална медийна цензура.

Обществената реакция срещу тези цензурски напъни дава надежда, че няма да успеят. Има надежда, че БНР няма да се превърне в беззъба и подчинена медия, подобна на Би Ти Ви или Нова. Стига, разбира се, Националното радио да не бъде предадено отвътре.

Сигурно се досещате, че и при нас има кандидати да станат предатели и да бъдат възнаградени с актуалния вариант на класическите трийсет сребърника. Но принципните хора са повече. А това е още един повод за надежда.

Петър Волгин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    12
    даскалче
    пак се изока неподготвен! Какво друго, освен политическа пропаганда се лее от БНР?!? От там ежедневно слушаме говорещите глави на властимащите! Аман, да ти напомня, че БНР не е правителствено, а национално радио!
  • 16
    11
    daskal
    БНР не е място за политическа пропаганда! Така нареченият Волгин е известен с пристрастията си. Добре, няма проблеми. Нека си има политически убеждения. Няма значение какви са. Но не може да използва национална медия, за да ги внушава и разпространява. Да иде в някоя от частните медии. Там да води предаване или да гостува.
  • 12
    10
    Словото на Волгин
    е руски говна и пикня, Най-грозното, изродско и манипулативно медийно проруско излъчване което трябва да се забрани в БНР. Ако иска да си основе медия и да приказва лайняните си проруски тиради по частната си медия, а не да използва националното , държавно радио, което се финансира отчасти от проевропейски настроени българи чрез данъците.
  • 11
    9
    Петър Мисисипин
    Тоя продажен руски боклук Волгин не е "свободата на словото" Той няма слово, истина, обективност и морал за да бъде в БНР. Волгин борави с лъжи, манипулации, пропаганда и раболепно правене на свирки на руснаците по радиото. Волгин е медиен изрод, на кого мястото му е в мръсния канал! Изривай Волгин в мръсния канал!
  • 10
    8
    Аз пак имам надежда
    че БНР от беззъба и проруска пропагандна медия ще стане истинска демократична медия която да не пръска само лайняна руска пропаганда и такива продажни и тъпи руски подлоги като Волгин, бъдат изритани от медиите. Волгин е лъжец и манипулатор и това го прави виновен за мизерията на българите като защитава руското влияние, основна причина за мизерията на България. Изривай в мръсния канал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари