Възрастен мъж пострада при катастрофа с мотопед в Николово

1
Пострадалият е с фрактура на коляното
Пострадалият е с фрактура на коляното

Пострадалият е с фрактура на коляното

На 6 октомври около 09:20 часа служители на сектор "Пътна полиция" са били изпратени в село Николово по сигнал за катастрофа на улица "Липник".

В хода на полицейската проверка на място служителите са констатирали, че до инцидента се е стигнало, след като 69-годишен водач на мотопед "Нума мини" е загубил контрол над управляваното от него МПС и е паднал на пътното платно, вследствие на което е получил фрактура на коляно.

Мотопедът е бил без регистрационна табела и при проверка в масивите на МВР е установено, че не е регистриран по надлежния ред.

Произшествието е документирано, като по случая е образувано бързо производство срещу 69-годишния мъж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари