Възмутена майка: Невярна информация, относно заслугите на деца от ДВГ "Слънце"

3

ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТНОСНО: Публикация от 21.04.2015 14:52 часа 

„Елица Камбурова от вокална група „Слънце” със златен медал

От 17 до 19 април 2015 г. гр. Свищов бе домакин на XI Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора”, който се провежда всяка година в памет на трагично загиналите деца във водите на р. Лим.

Елица Камбурова, солистка от Детска вокална група „Слънце”, с ръководител Наталия Константинова при Общински детски център за култура и изкуство бе наградена със златен медал и диплом за отлично представяне.

Жури с председател Маргарита Хранова оценяваха над 100 деца в различни възрастови групи - всички изявени малки таланти! Елица изпя песента от репертоара на Емил Димитров

Уважеми дами и господа, Присъствах и трите дни на провелия се в град Свищов от 17 до 19 април 2015 - XI Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора” , проследих участията, както и награждаването на всички участници в групата, в която участва и моята дъщеря Аделина Радева, както и Елица Камбурова. Относно вашата информация, че детето Елица Камбурова от ДВГ „Слънце” към ОБДЦКИ – Русе е наградена със златен медал, държа да ви информирам, че Елица Камбурова не е наградена, като справка може да направите в регистъра на конкурса. На публикувана от вас снимка детето е със СУВЕНИРА, който получиха всички деца за участието си.

На този конкурс наградените деца получават стауетки, а не медали. Русе има много талантливи деца, които се пребориха с голямата конкуренция и донесаха за града ни две първи награди, втора награда, две трети награди и т.н., но това не са представители на ДВГ „Слънце” към ОБДЦКИ – Русе с ръководител Наталия Константинова. За тези талантливи деца не се пише в сайта на общината.

Позволявам си да Ви обърна внимание върху това, защото и друг път съм се натъквала на преувеличена или невярна информация, относно заслугите на деца от ДВГ "Слънце", както и на техния ръководител. Уважаеми служители на Пресцентър към Община Русе, моля проверявайте информацията си преди да препишете незаслужени заслуги и постижения на общинското си подразделение.

С уважение: Десислава Александрова

гр. Русе, 22.04.2015

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари