Важното е да се усвоят едни евросубсидии, а след тях мор и смърт по полетата

4

С какво се третира зърното преди да бъде засят и кой следи за това?

Снимки на мъртви фазани ни карата да мислим, че се случва нещо нередно. Ивайло Василев е споделил две снимки на мъртви фазани, които преди това са се разхождали по прясно засято с пшеница поле.

"Снимка едно /първата/ фазаните мъжки и женски се разхождат по прясно засятото с пшеница поле, днес сутринта. Снимки две и три - мъртви фазани, хапнали от обеззаразената прясно и ПЛИТКО засята пшеница. Снимки 2 и 3 направени днес вечерта.

Не знаем какво е по полето - мишки, други птици яли зърно, хищници. Навярно е мор навсякъде.

Питам кой следи с какво се третира зърното преди да го засеят, кой следи колко дълбоко се сее? Или всичко е за едни евросубсидии, важното е да се усвоят едни евросубсидии, а след тях мор и смърт по полетата. Фазани, други птици, гризачи, чакали, хищните птици-соколи и ястреби... всичко да мре, важното е парата да се усвои от някой новоизлюпен ,,земеделец"!

Наблюденията ми в района са, че в последните няколко години земеделието ни е не за добиви, не за качество а единствено да се усвоят европари. Ама това вече става и с цената на натровени и измрели животни и унищожаване на цели екосистеми!", споделя в социалната мрежа г-н Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари