Във вторник дъждът в Русе спира

3
В Русе валежите от дъжд ще спрат, а максималната температура ще достигне 16°
В Русе валежите от дъжд ще спрат, а максималната температура ще достигне 16° Снимка: Facebook / Бонка Ангелова

В Русе валежите от дъжд ще спрат, а максималната температура ще достигне 16°

През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно с валежи от дъжд, в планините над около 1700 m - от сняг. В отделни райони, главно в Източна България и в планините ще са значителни по количество и придружени с гръмотевици. Вятърът ще е слаб до умерен от изток-североизток, съобщават от НИМХ.

Във вторник времето в Русе ще се задържи облачно, но температурите ще се повишат. В сутрешните часове вятърът ще е умерен, а следобед ще стихне до слаб. Валежите от дъжд ще спрат, а максималната температура ще достигне 16°.

В планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, над около 1700 m - от сняг, в отделни райони ще са значителни по количество. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток, вечерта ще започне да се ориентира от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 2°.

По Черноморието ще е предимно облачно. Ще има и валежи от дъжд, след обяд и вечерта - временно интензивни. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 11° и 14°. Температурата на морската вода е 11° - 12°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    плюс-минус
    Дори и дъждовен, кадърът е красив: бившата ДСК, полуразцъфнали клони, цъфнали лалета, жена с жълт чадър, чисти улици, пусти заради дъжда.......Русе си е Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари