Очаква ни слънчева сутрин

1
До обяд времето в Русе ще бъде предимно слънчево
До обяд времето в Русе ще бъде предимно слънчево

До обяд времето в Русе ще бъде предимно слънчево

В петък в цялата страна ще бъде слънчево, с повече облаци в следобедните часове, но с малка вероятност за валежи. Вятърът ще е слаб, в Източна България и по Черноморието - умерен от север. Днес максималните температури ще са между 13° и 18°, предава дежурният синоптик на НИМХ.

В Русе сутрешната температура е 5° и се очаква до обяд времето да бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, а в следобедните часове ще започне да се заоблачава. Максималната температура ще достигне 17°.

В планините облачността ще е променлива, често значителна, но и там ще е почти без валежи. Повече слънчеви часове ще има над масивите от Западна България. Максималните температури ще се повишат и в курортите ще са между 4 и 6 градуса. Ще духа умерен северен вятър.

Повишението на температурите у нас ще продължи и през следващите дни, но времето ще се задържи твърде променливо. През почивните дни валежи и гръмотевици ще има главно в Западна България, а в началото на новата седмица на повече места в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари