Облачно и хладно ще е днес в Русе

1
В четвъртък в Русе ще бъде предимно облачно, а максималната температура ще достигне 16°
В четвъртък в Русе ще бъде предимно облачно, а максималната температура ще достигне 16° Снимка: Dunavmost / Архив

В четвъртък в Русе ще бъде предимно облачно, а максималната температура ще достигне 16°

Днес преди обяд над западната половина от страната облачността временно ще се разкъсва, но след обяд отново ще се увеличи и ще е значителна - купеста и купесто-дъждовна. На места, главно в планинските райони, ще превали краткотраен дъжд. Над източната половина от страната през целия ден облачността ще е значителна и там на места ще превалява дъжд. Вятърът в цялата страна ще е от северната четвърт, до умерен. Максималните температури ще са между 12° и 17°, в Русе - около 17°.

В четвъртък времето в Русе ще е предимно облачно. Сутрешната минимална температура е 7°, вятърът е слаб и превалява слаб дъжд. До обяд ще се задържи облачно, а в следобедните часове е възможно облачността да започне да се разкъсва. Максималната температура ще достигне 16°.

Над планините облачността ще е значителна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, над около 1700 метра - от сняг. Ще духа умерен, по билата - силен вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра - около минус 1°, предава дежурният синоптик от НИМХ.

Над Черноморието ще е предимно облачно и на места ще превалява дъжд. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 11° - 14°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари