Във Видин, ако не посрещнеш Бойко - 27 лева глоба!

0
Кметът на Видин привежда в бойна готовност служителите си
Кметът на Видин привежда в бойна готовност служителите си

Всички служители на община Видин и общинските фирми трябва да излязат задължително да привестват премиера Бойко Борисов в крайдунавския град днес.

Такава устна заповед е издал кметът на Видин от ГЕРБ Огнян Ценков, научихме от FROG NEWS.

В устното разпореждане за „спонтанното” посрещане на Борисов е добавено, че служител, който не спази заповедта ще бъде лишен от 27 лв. от заплатата си.

Министър-председателят се очаква да пристигне към 15:30 ч във Видин, но засега идването му не е потвърдено. Това не пречи на кмета Ценков да „приведе в бойна готовност” служителите си. Целта е да направи така, че Борисов да се окъпе в народната любов. Поводът за готвеното посещение е откриването на Спортно училище за социална интеграция на фондация „Реал Мадрид” във Видин. За целта в града ще пристигне една от футболните легенди на Кралския клуб Емилио Бутрагеньо.

Официалното откриване е от 16 часа на стадион „Георги Бенковски” в града. Участие са потвърдили министърът на спорта Красен Кралев и министърката на туризма Николина Ангелкова.

Но според неофициална информация премиерът Борисов, който е върл фен на „Реал”-Мадрид също ще уважи с присъствието си височайшия гост. Очаква се двамата да пристигнат с хеликоптер във Видин.

Организирането на „спонтанно” посрещане на министър-председателя по задължение напомня за славното време на социализма у нас. Тогава гражданите бяха задължени да участват в „спонтанни” манифестации в прослава на БКП и КПСС на 9 септември, 7 ноември 1 и 24 май. Но все пак не им удържаха от заплатите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари