Ватман гледа турски сериал, докато кара

0

Ватман гледа, без изобщо да се притеснява, турски сериал по време на движение на трамвай в столицата.

На потресаващата наглост стана пряк свидетел репортер на „Всеки ден" вечерта във вторник на 7 юни.

От кабината с отворена врата към мотрисата с пътниците се чуваха по целия маршрут заплетените диалози от култовата в момента сапунка по Би Ти Ви „Част от мен".

20,01 ч. във вторник, трамвай по линията №4 в посока „Орландовци" - бул. „Никола Петков" пристига по разписание на спирка Централни хали. Още с качването на пътниците откъм мястото на ватмана - мъж на средна възраст, звучи съвсем ясно диалог от филм.

От целия трамвай се вижда как водачът е с отчетливо обърната глава надясно и гледа в монитора на лаптоп. Поглежда и напред все пак, докато управлява мотрисата на градския транспорт.

Ватманът, без да му пука, кара трамвая, спира по светофарите и на спирките, отваря и затваря вратите и през цялото време следи какво се случва между Елиф, Дафне и Кахраман в сериала.

Лаптопът все пак е замаскиран, скрит е зад подпряна отвътре на стъклото на кабината чанта. Репортер обаче, без изобщо ватманът да забележи - вторачен в екрана, успя да му направи пълна фотосесия, включително и на преносимия компютър, през който вървеше сапунката.

20,28 ч. - последната спирка на бул. „Никола Петков" в началото на Княжево. Останалите двама-трима пътници слизат, а сериалът продължава - наполовината е.

След като обърне на колелото на пресечката с бул. „Цар Борис Трети", ватманът ще има време по обратния маршрут до квартал „Орландовци" да си го догледа в следващия половин час. Преминавайки отново през куп възлови и инфарктни кръстовища на София, включително и през самия център на столицата.

Сигнализирани за случая със запаления по сапунки ватман и Столична община, и подопечния й Център за градска мобилност. Описа подробно случая и предостави на пресцентъра на общината снимките на ватмана, на виждащия се зад чантата включен лаптоп и на самата мотриса отвън под номер 806.

Най-бързо реагираха преките шефове на ватмана от столичното депо „Банишора", към което е линията №4. Началникът „Експлоатация" Илия Борисов заяви по телефона, че водачът на трамвая следва да даде писмено обяснение и на базата на доказателствата ще бъде освободен от работа.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари