Върнах децата си в България, защото тук не могат да са българи

12
Искам да си хвана пътя и да не се върна в Англия
Искам да си хвана пътя и да не се върна в Англия

Кирил Стоянов живее и работи 13 години в Англия.

Там се раждат двете му деца, но ги връща в България.

– Работя покриви. 3 г бях чирак. Често ми се иска да си хвана пътя и никога повече да не се върна в Англия. Продадох най-хубавите си години за пари. Затова съветвам, тези които сега искат да тръгнат, да знаят къде отиват и струва ли си? Всичко тук е пари, пари, пари… Нямаш социален живот.

– Бият ми се политици. Цяла България се пръсна къде ли не по света, за да изхрани децата си. Хората търпят, търпят, търпят, но вече като няма с какво да нахранят децата си, няма да търпят. Всички сме виновни, защото търпим. Даже рибите са по-свободни от нас. 2,5 милиона работят в България, 3,5 милиона навън. Умишлено държат българина беден, за да може сульо и пульо да си вее байряка.

– Двете ми деца са родени тук, но ги върнах в България с жена ми, защото тук не могат да са българи. Синът ми ходеше на българско училище. Попитах го кой е Вазов, кой е Ботев, кой е Левски? Не успя да ми отговори и взех решение да ги върна в България.

– Хората, които се чудят дали да напуснат България или не ще кажа – И тук и в България сте бели роби. По-добре е да спите при жените и децата си. Затова не тръгвайте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари