Въоръжени полицаи пазят русенци в центъра на града

5

Полицейските служители осъществяват антитерористично патрулиране

Въоръжени полицаи вече пазят русенци в центъра на града.

Както ви съобщихме вчера във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници, служители на сектор "Специализирани тактически действия" ще осъществяват антитерористично патрулиране на територията на община Русе.

"Тази Коледа ще ги виждате навсякъде - по базарите, главните улици, около търговските центрове, по автогари и летища. Само не бива да се плашите. Те са там заради вашата сигурност", обясниха от МВР.

Подобни патрули има от дни в Бургас и София.

Жандармерия и антитерористи ще охраняват местата, където преди и по време на празниците се събират много хора. В навечерието на Коледа, Министерството на вътрешните работи обяви, че ще увеличи присъствието на въоръжени полицаи по улиците на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    27
    Кольо
    От кого ни пазят тези олигофрени та то те са престъпници в Русе 90% от полицаите покриват било то наркодилъри или други престъпления незнаят ли кой върти дрогата проститутките и другите престъпления знаят много добре но са корумпирани мишки дано децата им да станат наркомани и проститутки
  • 2
    26
    Елена
    Нищо не правят родните ни полицаи.Всичко е парлама.Вятър работа.Каква полза има от това?
  • 1
    25
    Стефка
    В Русе се напълни с всякакви хора не знаеш кой какъв е и за кого работи и на кого се отчита.
  • 0
    24
    Елеонора
    Така е права е госпожата и аз съм виждала по улиците на Русе такива румънци да се разказват с куфарчета.Добре изглеждащи на пръв поглед мъже но знаят добре и български.В черно се обличат винаги с панталони и официални.Мафиоти ли са престъпници ли са един Господ ги знае!!!!
  • 6
    23
    ........
    Престъпният нелегитимен режим помпа мускули, демонстрира сила и непоколебимост срещу недоволните си подданици. (Не срещу реалния криминален контингент.) "Казвам ти дъще, сещай се снахо."
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари