Ваня Златева с нов видеоклип

0
Ваня Златева с песента "Сама"
Ваня Златева с песента "Сама"

Талантливата певица Ваня Златева, която направи силен дебют на българската музикална сцена преди две години, изненада почитателите си с нова песен и видеоклип.

Нежност, финес и сексапил в умерени дози украсяват сюжета в новото видео на Ваня Златева, озаглавено „Сама“. Основното действие в лентата е очакването на любимия, а чрез сексапилната си визия певицата разкрива една непоказана до сега част от артистичността си. Не случайно, именно в този проект участие взима и нейнияпартньор в живота, който играе мъжката роля във видеото.

Сама“ е по музика, текст и аранжимент на FREAK Collective, режисьор е Виктор Антонов – Rikk, който успява да улови и изкара на преден план нежната натура на

певицата, като е заложил на детайлите, които са част от ежедневието на един влюбен човек. За страхотната визия на красивата пловдивчанка се погрижиха още стилистът Цветомир Горанов и Слав Анастасов – коса и грим.

Ваня е позната от синглите „Заедно“ и „Get it“, а също така от различни колаборации с Бобо и Росен Кукошаров

Повече за Ваня Златева

Ваня Златева е родена през 1992 година. От 18-годишна възраст се занимава активно с музика. На 22 години се запознава с екипа на FREAK Collective, познати още като основатели и членове на групите Bobo & The Gang, Gabana, Freestyle, Sour-sweet. Заедно с тях подготвя два албума, като първият се очаква да бъде реализиран през пролетта на 2017 година. В него едни от изпълнителите, които ще вземат участие са Бобо и Росен Кукошаров.

През годините Ваня се занимава със създаването на авторски проекти и видеоклипове. Някои от тях са синглите "Заедно" + (love vibes remix), "Get it" и „Сама“. Ваня Златека се изявява активно на българската клубна сцена, както и като водещ и хост на събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари