Ваня Григорова: Време е кандидатите да млъкнат

3
Гласувах за град без омраза, заяви Григорова
Гласувах за град без омраза, заяви Григорова Снимка: NOVA

Гласувах за град без омраза, заяви Григорова

Днес гласувах за град - свободен и демократичен, за град, свободен от корпоративни зависимости, за град, в който всеки има свободата да бъде такъв какъвто е и да не се притеснява от това”. Това заяви кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която гласува в 94-то СУ „Димитър Страшимиров”.

Гласувах за град без омраза, в който не сме загубили човешкия си облик, в който можем да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми кампания. А сега смятам, че е време кандидатите да млъкнат, за да могат да говорят избирателите. Ние имахме възможност да даваме интервюта, ние имахме възможност да дебатираме, когато искаме и когато не ни е страх от опонента”, заяви още Григорова, цитирана от NOVA.

„Силно се надявам днес хората да намерят мотив, да отидат до урните. Надявам се да са разбрали, че от тях зависи управлението през следващите 4 години. Един мандат не е малко. В този смисъл смятам, че сега е времето да поемем нещата в свои ръце и да разберем какво наистина е демокрация”, каза Григорова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари