Рена Стефанова: Гласувах за града си!

3
Стефанова гласува в 11:00 часа в секцията си в ОУ "Иван Вазов"
Стефанова гласува в 11:00 часа в секцията си в ОУ "Иван Вазов" Снимка: Facebook / Арена Медиа

Стефанова гласува в 11:00 часа в секцията си в ОУ "Иван Вазов"

"Гласувах за града си! Гласувах с надежда и вяра, че Русе ще стане най-сетне онова, което сме мечтали да бъде, а не беше през последните 30-40 години!". Това заяви минути след като гласува Рена Стефанова, кандидат за кмет на Русе от ПП ДБ, научаваме от видео, споделено на страницата на Арена Медиа във Facebook.

Стефанова гласува в 11:00 часа в секцията си в ОУ "Иван Вазов", придружавана от сина си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    РррРр
    РРрРРрусе
  • 12
    7
    Alèx
    Аз съм един от прогонен ите преди 20 години от такива като тебе и дедо ти Еконтий, Марисанов ци и прочее боклуци! На нито един въпрос няма да можеш да ми отговор иш!
  • 9
    6
    Русенец
    Ние,от демократичните хора на Русе и членовете на ДБ сме против натрапването на тази особа като кандидат за кмет и се разграничаване от нея
  • 13
    5
    Анонимен
    Тази пача даже не осъзнава, каква глупост е казала. Или си е помислила че може да приватизира Русе. Това е нашия град- на всички русенци , а не града на ЕКОНТ и Рена.
  • -4
    4
    Еконт
    Борим се за балотаж
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари