БСП и „Левицата!“ще играят заедно за кметския пост в София

0
Широката коалиция ще издигне кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на столицата
Широката коалиция ще издигне кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на столицата Видео: Euronews Bulgaria

Широката коалиция ще издигне кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на столицата

БСП и „Левицата!“ обявиха съвместна широка коалиция за местния вот на 29 октомври. Те ще издигнат кандидатурата на Ваня Григорова за кмет за София.

„Ние отдавна сме обявили, че за местните избори вървим към широка местна коалиция. Тук са голяма част от нашите коалиционни партньори. В най-скоро време – имаме още няколко съгласувателни процедури – ако всичко е наред, ще обявим официално нашата местна коалиция, която ще е в противовес на всички разделени десни партии и коалиции, което се случва там. Ние ще имаме наш, автентичен ляв кандидат, с нашите послания – което съвсем скоро ще бъде обявено“, каза пред журналисти Иван Таков, председател на БСП-София.

„Да, Ваня Григорова ще бъде нашият кандидат, потвърди той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    русенец
    А защо софиянци да изберат Ваня, а не Пенчо? Че Пенчо е по-красив, умен, интелигентен! Пък и софиянци заслужават някой, който да им такова мамата!
  • 5
    3
    Възмутен
    Чудесно заглавие право в десетката. Нека си поиграят, да не забравят АБВ и другите леви люспи. Не се наиграха милите и все на наша сметка. Забавно им е явно.
  • 4
    2
    Ваня у кофата!
    София е един от малкото градове, към които бягат млади и образовани хора, търсещи нормален начин на живот точно защото кумунярски кмет няма надежда да спечели там и да донесе кражби и разруха! Правете си сметката, русенци!
  • 1
    1
    Ромче с лимонче
    В Факултету може да отварят шампанското. Вече имат кандидат за кмет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари