Ванко 1 отвори стоматологична клиника

5
Моята роля е да управлявам клиниката си, обясни бившият певец
Моята роля е да управлявам клиниката си, обясни бившият певец Видео: NOVA

Ванко 1 не може да се оплаче от липса на перипетии в живота.

Той беше на върха в музикалния шоубизнес, а докато бяхме в плен на музиката му, самият той попадна зад решетките. Изпълнителят изненадва с новото си работно място. Той вече не прави бели, а зъби.

Не съм стоматолог или доктор. Моята роля е да управлявам клиниката си. Разполагам с общо седем кабинета. Някои от тях ще претърпят промени, тъй като постоянно ми идват нови идеи и искам да я развия като академия в денталния център”, обясни той, предава NOVA.

Аз наистина станах по-добър от повечето доктори в държавата. Въпреки че не претендирам да съм доктор. Това не е моята роля. Ролята ми е да си управлявам клиниката и да задавам точната посока, в която тя да се движи”, сподели още Ванко 1.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    ... (до 2)
    Да, помним. „СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ“. По морални причини не мога да им пожелая на тези главуни от Нова телевизия, дъщерите им в западна Европа.... Сещате се. Но едва се сдържам да им го пожелая. Такива изроди като тоя трябва да ги трепем с камъни, ама ние не сме общество а плужеци.
  • 1
    3
    Aishe m
    Дъщеря ти ми прилича на проститутка
  • 6
    2
    Не сме забравили:
    „... Ванко 1 е задържан през май 2003 г. по обвинение в сводничество, организиран престъпен трафик и незаконно притежание на оръжие. Повдигнато е обвинение срещу него, което се разглежда за годините 2003 – 2008. Взето е решение от съда да излежи 12 години в затвора, но е приет нов закон – „Поправка Ванко 1“, поправка от 2006 г. на 40 Народно събрание в Наказателния кодекс на България, с която наказанието за склоняване към проституция в някои случаи значително се намалява. След като е приета, поправката е наречена неформално „Ванко 1“, тъй като заради нея е пуснат от затвора осъденият на втора инстанция на 12 години рапър Иван Главчев – Ванко 1, след като е излежал почти половината от присъдата си...“
  • 5
    1
    Тъй, тъй
    Е, то ако не са курви, ще са докторчета! Щом е за пари....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари