Вандали унищожиха част от коледната украса в Пловдив, играха футбол с топките

1
Камери са ги записали, полицията ги търси
Камери са ги записали, полицията ги търси

Камери са ги записали, полицията ги търси

Непълнолетни нападнаха елхата в пловдивския район "Западен", потрошиха играчките, изтръгнаха клонки и лампички. Те са на възраст между 13 и 15 години, а действията им са записани от камерите и ще бъдат предадени на полицията, съобщи кметът Димитър Колев. Той е потресен от действията им.

"Радостта ни от светещата коледна елха трая точно един ден. Снощи към 19 часа група младежи на възраст между 13 и 15 години се постараха да унищожат част от украсата и да повредят осветлението", разказа Колев. Той искрено съжалява, че не може да публикува клипове от безчинствата им, тъй като извършителите са непълнолетни.

"Щяхте да видите за какво нагло и с чувство на безнаказаност поведение играят футбол с по-големите топки от елхата, хвърлят камъни и каквото им попадне по нея и накрая повреждат осветлението", изумен е районният кмет. Той благодари на гражданите, които са позвънили в полицията и така са успели да предотвратят още по-големи щети.

"Утре във Второ РУ ще свалят записите, за да издирят нарушителите. Убеден съм, че ще ги хванат. А ние още в понеделник ще възстановим щетите", уверява кметът на "Западен".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари