Валери Симеонов праща въздушни целувки на Каракачанов

0

Нашумелият напоследък като провокатор на собствената си оставка Валери Симеонов прикова погледите в парламента с артистична серия пози, предаде Канал 3. 

Лидерът на НФСБ доведе видни гости от Унгария да разгледат Народното събрание и ги отведе в пленарната зала - в ложата откъм левия кулоар. В този момент реда си да отговаря на парламентарния контрол чакаше коалиционният му партньор, другият вицепремиер Красимир Каракачанов, седнал на столовете за министри. 

През това време развеселеният Симеонов, доволен, че не е на неговото място под депутатски обстрел, му изпращаше поздрави, жестомимични знаци и въздушни целувки от балкона на парламентарната зала, след като преди това отказа всякакви коментари пред медиите. 

Заформи се спор в кулоарите дали всъщност нежните послания с въздушни целувки не са предназначени за зам.-председателя на НС Цвета Караянчева, която в този момент бе на председателското място.

Вицепремиерът на НФСБ очевидно е в завидно настроение и от факта, че преградното съоръжение по турската граница вече е засекретено, защото поздравяваше наред от високото място в парламента хората на отстрещния балкон - посетители от Благоевград, както и депутатите от залата.

Народните представители от ДПС пък не можаха да се насладят на артистизма му и на поздравите в стил Тато, тъй като отсъстваха от пленарната зала, защото лидерът им в този момент коментираше в кулоарите именно националистите, които са станали инструмент в ръцете на ГЕРБ за разделението на нацията.

Източник: кана
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари