Каракачанов остава вицепремиер, Симеонов става депутат

0
Гласът на протестиращите трябва да бъде чут, каза Искрен Веселинов
Гласът на протестиращите трябва да бъде чут, каза Искрен Веселинов Видео: bTV

Малкият коалиционен съвет днес е обсъждал оставката на Красимир Каракачанов, но тя към момента не е актуална.

Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV зам.-председателят на ВМРО и депутат от „Обединените патриоти” Искрен Веселинов, който е участвал в заседанието.

С това започна съвещанието – господин Сидеров обясни своето виждане, че това за него е ход да се запази лидерът на ВМРО от атаките, които често са необосновани, като опитът да се залепи прокурорското разследване в Агенцията за българите в чужбина към Каракачанов и към ВМРО конкретно. Той казва по-добре да бъде на позиция, на която може да прави политика без да е атакуван.

Дадохме контрадоводът, че напротив, когато един министър е изключително ефективен, когато има висока обществена подкрепа и най-важното – заел се е с една мисия да повиши боеспособността на българската армия и да върне нейния престиж, нелепо е да го изтеглим, само защото бива нападан. Нормално е, ще има завистници, ще има атаки, но въпросът е да се водим към крайната цел”, обясни депутатът.

Той каза, че най-голямото постижение на обединените патриоти е, че за първи път са в управлението и дават конструктивни решения на ред проблеми.

"Тихо и системно нашите министри и представители в Изпълнителната власт работят и то доста ефективно.

Редно е да започнем да излизаме с общи инициативи като това за старите автомобили и това ще повиши повече имиджа на патриотичните формации, отколкото изтеглянето на патриотичните представители от Изпълнителната власт".

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари