Валентина Василева: Борисов и ГЕРБ станаха точно толкова токсични, колкото и ДПС

0
Путин ще има и много сериозен вътрешен проблем, който ще тръгне от малките народи
Путин ще има и много сериозен вътрешен проблем, който ще тръгне от малките народи

Путин ще има и много сериозен вътрешен проблем, който ще тръгне от малките народи

Най-големият успех на протестите ни през 2020 година е, че Борисов и ГЕРБ станаха точно толкова токсични, колкото и ДПС. Това заяви Валентина Василева Филаделфевс от Единна народна партия.

"Като жена, майка и политик не мога да си представя, че висш български офицер и държавен глава любезничи с държава - агресор, която е обявила моята родина за враг и ни заплашва с ядрено оръжие. Толкова за позицията на Румен Радев и министър председателя му Стефан Янев!", заяви още тя в предаването на Веселин Дремджиев.

"За обществото в Русия до миналата седмица войната беше само в телевизора, но мобилизацията я вкара във всеки дом. Путин ще има и много сериозен вътрешен проблем, който ще тръгне от малките народи, мюсюлманите в Руската федерация и републиките от Северен Кавказ", каза още лидерът на Единна народна партия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари