33 години от обявяването на Борово за град

0

На 05.09.2017 г. в град Борово беше отбелязана 33-та годишнина от обявяването на населеното място за град.

Сред официалните гости бяха заместник областните управители на област Русе г-н Валентин Колев и г-н Свилен Иванов, директора на Агенцията по заетостта г-н Драгомир Николов, ректора на Русенски университет „Ангел Кънчев“ проф. д-р Велизара Пенчева, председатели на общински съвети, общински съветници, кметовете на общините Русе, Ценово и др.

Г-н Колев връчи поздравителен адрес на кмета на община Борово г-н Валентин Панайотов от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров, в който се казва:

„...Приветствам множеството реализирани идеи през годините в културно, социално и икономическо направление. Те са доказателство за последователен труд, професионализъм и отдаденост на развитието на региона!

Вярвам, че с присъщите Ви последователност, принципност и постоянство ще продължите да работите за просперитета на община Борово!

 Отбелязвайки по подобен вълнуващ начин обявяването на Борово за град, спомняйки си историята и присъщите за региона традиции, Вие давате пример на идните поколения!...“

Събитието завърши с празничен концерт на Райна и Краси Радков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари