Вайс е ступал Гатьо на ринга

0
Вайс разказа, че двубоят е приключил в негова полза за около 4 минути в първия рунд
Вайс разказа, че двубоят е приключил в негова полза за около 4 минути в първия рунд

Спорът между двамата приключил набързо

Алфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който много държи да го наричат Гатьо и се държеше в досегашното си племе в "Игри на волята" сезон 5 - "Гладиатори" като в казарма, командвайки останалите като подполковник, отдавна си е намерил майстора.

Гатьо, който за свое нещастие по ирония на съдбата се озова в женското племе "Амазонки" е бил здраво ступан на ринга. Разкрасил го е хубаво Вайс от втория сезон на екстремното риалити, разказа самият той в подкаста на Ники Чакалов от предното издание на шоуто - ЧакалСаst. Двамата не са се засичали на Арената, тъй като са участвали в различни сезони, но пък са се срещнали на ММА ринга. А самият бивш военен и настоящ телохранител също пусна в социалните мрежи част от епизода на подкаста, съдържаща и кадри от провелата се преди време битка помежду им, загубена злощастно от него, сподели "Телеграф".

Вайс разказа, че двубоят е приключил в негова полза за около 4 минути в първия рунд, въпреки че е бил "тегав", а той не бил се качвал на ринга от 8-9 месеца след няколко операции.

Колкото до участието на пловдивчанина Гатьо в Игрите, Вайс бе категоричен, че той се е провъзгласил за лидер на племето си с думите: "Слушайте сега момчета, мене ще ме слушате!", но реално нямал качества за подобна роля, а и за нея останалите трябвало да те посочат сами.

А Гатьо явно доста страда, че бе пленен от Амазонките и никак не го крие, след като пусна в Инстаграм профила си снимка от култовия филм "Гладиатор".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари