В УМБАЛ „Медика Русе“ лекуват пациенти с модерен апарат за ударно-вълнова терапия

2
Неинвазивно решение за мускулно-скелетната болка може да намерите в СБАЛФРМ "Медика" и Медицински център "Медика Експерт"
Неинвазивно решение за мускулно-скелетната болка може да намерите в СБАЛФРМ "Медика" и Медицински център "Медика Експерт" Снимка: Фейсбук

Неинвазивно решение за мускулно-скелетната болка може да намерите в СБАЛФРМ "Медика" и Медицински център "Медика Експерт"

Поредна модерна апаратура в полза на пациентите - апарат за ударно-вълнова терапия.

Приложенията на Ударно-вълновата терапия са най-вече свързани с лечение на:

- хронични заболявания на мускулите и сухожилията,

- болки във врата и кръста, обясниха от лечебното заведение в Русе.

Най-общите индикации включват:

- Болки в раменете;

- Епикондилит;

- Болки в кръста;

- Болки в ахилесовото сухожилие;

- Пателарен тендинит;

- Екзостоза на калканеуса и други болезнени точки.

Неинвазивно решение за мускулно-скелетната болка може да намерите в СБАЛФРМ "Медика" и Медицински център "Медика Експерт":

- Клон СК "Ялта",

- Клон ДКЦ-1,

- Клон ДКЦ-2.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Стенли
    Тази при кифла носела токчета,да ти имам тъпия проблем!Пьлни идиоти са там,мьрша до мьрша,мьрзи ги да гледат,ще умрат от мьрзел мьршите мьрзеливи!Не ходете там!Не стават за нищо!Боклуци!
  • 1
    5
    пациентка
    Аз пък съм доволна точно от екипа в "Ялта". Нито са били груби, нито са си претупали работата. Напротив. Бяха изключително внимателни и си свършиха повече от добре работата. Благодарение на тях отново нося висок ток.
  • 1
    4
    Пепи
    Май тази изперкала бабичка,бьрка подхода и ще има скоро шамари,и на нея и за скапаните мьрзеливи докторчета в Ялта!Прости боклуци,тъпи и неграмотни!
  • 3
    3
    Стоян
    Този цедка,да ходи при бабето,вие не ходете ,не стават,мьрзи ги и са некадьрници,не знаещи и не можещи,стоят си с вдигнати крака по масите и не се мьрдат,безобразно прости,толкова от турската болница,боклуци!
  • -4
    2
    Един пациент
    Много си е добра и способна "бабата"! Само дето някои пациенти са твърде нагли и бъркат с подхода! Да ходят на Плев.... т.е. на майната си такива нагли мрънкачи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари