В Тутракан подготвят десетото издание на фестивала „Огненият Дунав“

0
Вокалистът на Axel Rudi Pell – Джони Джоели ще бъде специалната музикална изненада
Вокалистът на Axel Rudi Pell – Джони Джоели ще бъде специалната музикална изненада Снимка: БТА

Вокалистът на Axel Rudi Pell – Джони Джоели ще бъде специалната музикална изненада по време на десетото издание на фестивала „Огненият Дунав“ в Тутракан

Това разкри кметът д-р Димитър Стефанов, цитиран от БТА.

Джоели има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят, участвал е в едни от най-престижните рок фестивали в света. Той ще се качи на сцената в компанията на българските групи Б. Т. Р. и „Конкурент“ на 30 юли от 21:30 часа.

Фестивалът ще бъде открит на 26 юли с концерт на русенския фолклорен танцов театър „Найден Киров“. Предвидени са още концерти с класическа и фолклорна музика на кейовата стена и в амфитеатъра. Сред интересните прояви е концертът „55 години Щурците“, с участието на „Фондацията“ и „Щурците“.

В програмата сме включили и много спортно-развлекателни игри, символично преплуване на река Дунав, воден слалом, състезание по кану-каяк, състезание за улов на риба, атрактивно състезание по греда над водата, конкурси за най-вкусно приготвени рибена чорба и рибено барбекю. По традиция ще приключим с лазерно и огнено шоу“, каза още кметът д-р Стефанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари