В Слънчев бряг изпиват по 20 000 литра твърд алкохол на вечер

0
Според статистиката това лято в курорта се изпива по 830 литра твърд алкохол на час
Според статистиката това лято в курорта се изпива по 830 литра твърд алкохол на час Видео: News7

19-годишен пиян швед падна от 11-тия етаж на хотела, полетял с разперени ръце

20 тона твърд алкохол се изпиват на вечер в курорта Слънчев бряг, сочи статистика, направена от бармани и сервитьори. Много често туристите изтрезняват на плажа, което често се оказва голям проблем за водните спасители. Последният смъртен случай след прекалена употреба на алкохол е от отминалата нощ. 19-годишен пиян турист падна от 11-тия етаж на хотелската стая и загина на място.

Джим Самберг от Швеция е пристигнал за почивка в Слънчев бряг в понеделник. Според свидетели всички в компанията на младежа са употребили големи количества алкохол. След полунощ по време на шумно парти в хотелската стая на единайстия етаж младежът е паднал от балкона. Една от версиите е че е скочил сам разпервайки ръце, а друга е че е паднал, докато в нетрезво състояние е опитвал да премине от една тераса на друга.

Повече от 200 хил. чужди туристи почиват в момента в Слънчев бряг. Според статистиката това лято в курорта се изпива по 830 литра твърд алкохол на час.

В случаи с по-агресивни пияни туристи, които не желаят да се съобразят с командите на спасителите, се стига до сигнализиране на полицията. Оказва се че това лято най-проблемни са поляците, руснаците и англичаните. По-малко са хулиганските прояви на скандинавците.

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари