В Северна Македония издирват Александър Заков от село Ключ

2
От 30 декември насам от българина няма следа
От 30 декември насам от българина няма следа

От 30 декември насам от българина няма следа

Доброволци и роднини издирват от няколко дни в Северна Македония изчезналия 32-годишен Александър Заков. За последно то е напуснал дома си в петричкото село Ключ на 30 декември 2023 г. и оттогава от него няма и следа, отбеляза 24 часа.

"Преди няколко дни получихме сигнал, че е забелязан в района на македонското село Ново Конярево, което е на около километър от българо-македонския ГКПП Златарево-Ново село. Тук сме с македонски доброволци и обикаляме района. Днес стават точно 50 дни от изчезването на брат ми. Утре ще бъде голямата акция по издирването му в пограничния район", каза брат му Борислав Заков.

Близките на изчезналия мъж моля за участие на повече доброволци в издирването му. Направена е организация и с македонските граждани за утре - неделя. Сборният пункт е в 9:00 часа македонско време пред магазина на главния път в Ново Конярево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    ЯШУА
    Няма да го намерите ,защото е е отвлечен в Турция за органи ! МЪРТЪВ Е !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари