Продължава издирването на изчезналия млад мъж от Петричко

0
Александър Заков е в неизвестност от 10 дни
Александър Заков е в неизвестност от 10 дни

Александър Заков е в неизвестност от 10 дни

Александър Заков от петричкото село Ключ продължава да е в неизвестност. За последно той е бил забелязан в края на миналата година и вече 10 дни няма и следа от него.

„Предполага се, че е спал във вила в покрайнините на село Първомай. Оттам е избягал вчера сутринта. Има разместване на предмети в къщата, възглавницата му е била там. Собственикът е запалил печката, оставил е храна и вода. Сигурен съм, че умишлено се крие. Имаме нужда от кучета, които да помогнат в издирването. Телефонът му е засечен за последно на 30 декември. А на 31-и едно момиче ми каза, че е видян в Първомай, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Борислав, брат на изчезналия мъж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари