В Русенския университет ще се проведе дизайн изложба

1
Специален гост на събитието ще бъде Росен Даскалов
Специален гост на събитието ще бъде Росен Даскалов Снимка: РУ

Специален гост на събитието ще бъде Росен Даскалов

На 23 февруари (петък) от 12:30 часа в Русенския университет, корпус 2Г, зала 204 "Сименс" ще се проведе дизайн изложба и представяне на книгата "Български продуктов дизайн 2000/2022".

В изданието са показани някои от най-впечатляващите проекти, създадени от талантливи български дизайнери. Голяма част от тях са носители на общо над 100 престижни международни награди за дизайн, съобщават от Русенския университет.

Специален гост на събитието ще бъде д-р инж. Росен Даскалов – възпитаник на Русенския университет и създател на спортния автомобил SIN car, който се продава успешно по цял свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Ха-ха-ха
    А кога Роско стана докторче, колко снесе та го славите като "възпитаник на Русенския университет". Той батето от Павликени много аверчета направи докторчета и хабилитирани преподавателчета, даже и синчето и снахата. Затова стигнаха "незнайни висоти".
  • 5
    2
    Али Баба
    От кога с една книга се прави изложба? А продуктите от книгата там ли ще бъдат? Иначе си е "въздух под налягане".
  • 6
    1
    А кога
    Ще представят павликенски шмекеров дизайн, доказал за близо петнадесет години висока ефективност и изключителни лични и семейни резултати. Аферим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари