В Русе се проведе състезание по спортна табла по случай рождения ден на Съюза на слепите

1

Състезание по спортна табла за рождения ден на Съюза на слепите в България.

Рожденият ден на Съюза на слепите в България се отбеляза по оригинален начин на 26 март 2022 година чрез състезание по спортна табла.

Организатори и домакини бяха Регионалната организация Русе, Центърът за социална интеграция и рехабилитация на лица със зрителни увреждания и Спортен клуб на хора с увреждания „Дунав 2013“, а съорганизатори и гости – спортистите от Спортен клуб на ХУ „Олимп спортът равнопоставен, Русе“.

Състезанието премина много оспорвано, но все пак бяха излъчени победители. На първо място се класира Иван Пухлев от домакините, на второ Димитър Савов и на трето място Георги Гаев и двамата от отбора на гостите.

На всички участници бяха връчени грамоти за достойно представяне и награди, осигурени от дарители. Победителите получиха и специално изработени за случая медали .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари