В Русе раздадоха награди за забавна сватбена снимка

8

Призьори в надпреварата станаха три семейства от града

Заместник-кметът Златомира Стефанова награди победителите в конкурса на Община Русе за най-забавна сватбена снимка. Инициативата бе организирана от местната администрация по случай Седмицата на брака, която се провежда от 7 до 14 февруари.

В конкурса се включиха 20 двойки, като специално жури излъчи за победители три семейства.

Нека любовта ви процъфтява и бъде пример за вярност и уважение сред близките ви. Радвайте се на малките моменти в живота и правете големи крачки към успехите, които да ви радват“, каза заместник-кметът.

Тя награди две от семействата победители с ваучери за фотосесия, съобщиха от Община Русе.

Семейство Коеви се женят през 2021 година и имат дъщеря на година и 8 месеца. Николай е пожарникар и треньор в Боксов клуб „Русе“, а съпругата му Нина е в отпуск по майчинство. Снимката, с която участват в конкурса, пресъздава „боксов мач“ помежду им и е снимана на Вития мост в Русе.

Семейство Джансел и Сали Салиеви живеят в Русе и са женени от миналото лято, като сватбеното им тържество се провежда в ресторант в Лесопарк „Липник“. За снимката, която впечатли журито, се включват немалка част от гостите им. Докато булката и младоженецът разменят целувка, те извръщат възмутено глави от гледката.

Третото семейство победител – Сачкови, е хванато от обектива, разчупвайки сватбената пита. Очевидно по-голямото парче се пада на булката, която не успява да го опази и парчета от питата се разхвърчават напосоки.

В периода 7 – 14 февруари в Община Русе бяха бракосъчетани 6 двойки, като част от ритуалите бяха ръководени от кмета Пенчо Милков и заместник-кмета Златомира Стефанова.

Седмицата на брака в България има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и семейството и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Тя е част от Международната седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари в 29 страни по света. Седмицата на брака в България празнува доброволния съюз между мъж и жена, които са направили взаимно посвещение до края на дните си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    чичомиткобрат
    Сякаш Пенчо Милков живее в главата на някои тук без да плаща наем. xD xD xD
  • 0
    6
    Колю
    Когато клоунът Пенчо Милков е на снимките, винаги е най- забавно!
  • 11
    5
    До 2 и 4
    Не съм фен на кмета, но няма ли да се спрете с каруцарските ви опити за хумор. Май има двама-трима, които имат някаква обсесия на темата и не пропускат да си изтропат простотията в коментарите, независимо каква е темата на информацията. Все пак става дума за събития в Русе, а не в родното ви село, където се щипете зад кенефа на двора.
  • -3
    4
    Златокора ми мира
    Снимката на Шефа и бифшатъ кулешка ще шубликувам ф вейсбок. Абе вакханалия си беше на междуконтинентално ниво.
  • 8
    3
    Аз съм за последната снимка!
    Този човечец най ми хареса, физика на четвъртокласник, но вече отгледал шкембе, след още година-две няма да си вижда краката от право положение. Отврат. Също като боксьорската снимка - награждаваме простащината, кича и каруцарския "хумор". А още има хора, които повтарят кретенската мантра за малка Виена. Язък за Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари