В Русе бе отбелязан Деня на победата пред Паметника на Альоша

11
В словото си генералният консул на Русия в Русе Андрей Громов заяви, че е радостен да бъде с българските приятели в този паметен ден
В словото си генералният консул на Русия в Русе Андрей Громов заяви, че е радостен да бъде с българските приятели в този паметен ден

Наред с Деня на Европа русенци отбелязаха и Деня на победата

Честването се състоя пред Паметника на Альоша, който все още носи следите от посегателството с червена боя, извършено преди време. Събитието бе съчетано с шествие на „Безсмъртния полк“ – снимки на загиналите във Втората световна война.

В словото си генералният консул на Русия в Русе Андрей Громов заяви, че е радостен да бъде с българските приятели в този паметен ден. „Искам сърдечно да ви поздравя с общия ни исторически Ден на победата. Нека още веднъж да си спомним за онези, които не се завърнаха от войната, които дадоха живота си за общия ни мир“, каза Громов.

Присъстващите почетоха паметта на загиналите с минута мълчание, след което бяха поднесени венци и цветя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    13
    Fuck Off
    Смрад на нафталин и потресаваща русофилия.... Путлер КАПУП!
  • -1
    12
    Някакъв тип
    Нека да си празнуват каквото искат, но да си го правят тихо, да не се опитват да карат нормалните хора да празнуват с тях и да го правят по възможност, в затвора, където им е мястото на руските подлоги.
  • 2
    11
    до 5
    Сменяй си по-често памперса и няма да ти смърди.
  • -1
    10
    до 9
    Мерси, подобно!:)
  • -4
    9
    Реалист
    Смърт на руските подлоги и прокремълски дупедавци
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари