Украйна посрещна Рождество Христово с въздушна тревога

2
Обявяването на тревога означава заплаха от вражески ракетни удари
Обявяването на тревога означава заплаха от вражески ракетни удари Снимка: pexels.com

Картата на сигналите за въздушна тревога показва в червено цялата територия на Украйна

Сутринта на 25 декември във всички региони на Украйна е обявена тревога за въздушна опасност. Съобщава се, че са излетели руски изтребители, включително самолетоносач МиГ-31 "Кинжал", предава News.bg.

Картата на сигналите за въздушна тревога показва в червено цялата територия на Украйна.

Към 9:28 ч. местно време първо в източната и южната част на страната, а малко по-късно и в западната и северната част беше обявена въздушна тревога. Въздушната тревога е в сила и за Крим, както и за Донецка и Луганска област.

Обявяването на тревога означава заплаха от вражески ракетни удари.

Преди няколко дни президентът Володимир Зеленски предупреди украинците, че може да се очаква руската армия да нанесе интензивни удари именно по празниците, както и да продължава да удря точки от критичната инфраструктура.

Вчера ударен бе Херсон, като броят на починалите при удара в централната част на града непрекъснато нараства. По данни от тази сутрин жертвите са 10, а ранените - 68.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 3
    Нали това не те изненадва? Пропагандата и фалшивите новини не са от умни хора и не са за умни хора.
  • 2
    5
    йаЯ
    След като доброволно приеха и ходиха да търсят евроатлантическите ценности (лъгъбътъ извращенията) в сащ, урсула им го каза в прав текст: да мрат да последния усраинец!
  • -4
    4
    До 3
    Те хората писаха,обясниха,с прости думи,разбираемо...
  • 3
    3
    празници ли?!?
    алоу, ква коледа в украйна бре, тяхната коледа е на 6-7 януари, когато е и руската,сръбската и македонската! барем като пишете не мислити, че тези дето ви четат са хванати от гората! а чия е доктрината с унищожаването на критична инфраструктура помним!
  • 2
    2
    123
    Пет пари не давам. Не ми се чете за украйна по празниците. Който сам си го направи и господ не може да му го направи, не забравяйте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари