В кой ден от новата седмица започва изплащането на великденските добавки?

108
Те ще са в размер на 70 лева
Те ще са в размер на 70 лева Снимка: Dunavmost

Те ще са в размер на 70 лева

Изплащането на редовните пенсии за април започна. Все още не е ясно в кой ден точно ще започне преводът на великденските добавки, предава bTV. Те ще са в размер на 70 лева. И само за пенсионерите с пенсия до линията на бедност от 504 лева.

Това ще струва 72 милиона лева. Средства, които трябва да бъдат трансферирани към Държавното обществено осигуряване, за да стигнат и до хората.

Гаранциите на властта са, че добавките ще се изплатят през следващата седмица, в кой ден точно ще започне това - предстои да се изясни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    8
    До D66
    На всички до 10000. А най-добре на всички по 40. Но тези които са давали повече не трябва да бъдат лишавани за сметка на скътавалите се.От къде имат хиляди левове в домовете си за ало измамниците тези бедни пенсионери?Това го казвам като пенсионер.
  • 2
    7
    Габи
    Партиите да се разберат и направят правителство за да спрат гаврата на Радевото с голяма част от работилите и осигорявали се пенсионери. В една държава в която министър председателя подкрепя сивата икономика не може да се очаква подобряване на живота.
  • 0
    6
    До 4+тия от Умн0село
    467 лева месечна пенсия - причината на всички празници, за тях да има добавки ..."
  • 2
    5
    България
    Важно уточнение : в България има депозити за над 100 милиарда лева. На гражданите и бизнеса. Над 100 милиарда лева. Никак не са малко за каквото и да е. Така , че бедни и гладни в републиката няма.
  • -4
    4
    Rss
    България не е само пенсионери. Каква е причината на всички празници, за тях да има добавки, а за останалите няма нищо? Били гладни! Ами кой не е гладен? Ами върнете се, там от където сте произлезли, произвеждай те си, и няма да сте гладни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари