В Галиче определят убитата Андреа като кротко дете

0
На трупът ѝ се натъкнал неин братовчед, на когото е позвънила през нощта
На трупът ѝ се натъкнал неин братовчед, на когото е позвънила през нощта

Тежко криминално престъпление е извършено тази нощ във врачанското село Галиче.

Младо момиче е било намерено в дома си заклано. Трупът е открил неин първи братовчед, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андреа Руменова, съобщи агенция BulNews.

Мъжът  не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим. Сутринта  мъжът решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането. Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло. Според първоначални данни преди да бъде убита Андреа е била изнасилена.

Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

В момента целият район около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца. 

В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило. Всички са единодушни, че Андреа е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита.

Бащата на момичето Асан Руменов е на гурбет в Англия, а след развод майката живее в Галиче с новия си съпруг. Андреа учила в 11 клас в гимназията "Христо Ботев " в селото, допълва 24 часа. 

След като баща й заминал за Англия, Андреа обикновено преспивала в чичо си, който също живее в махалата. Снощи обаче братът на баща й събрал голяма компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари