В ebay продават кибрит за ритуални запалвания с образа на Плевнелиев

0
Употребата на изделието с цена 89.90 евро води до необратими странични ефекти, предупреждава в обявата си Станчо Баджо
Употребата на изделието с цена 89.90 евро води до необратими странични ефекти, предупреждава в обявата си Станчо Баджо

Популярният бунтар с псевдоним Станчо Банджо се изгаври с президента на републиката Росен Плевнелиев и с Народното събрание, като пусна обява в ebay за продажба на кибрит за ритуални запалвания с лика на държавния глава и със снимка на депутатите. Цената е 89,90 евро.

Умишлено е завишена, за да се ограничи безсмисленото му използване, споделя пред "Флагман" от Дъблин Станчо Банджо.„Искате ли да се стоплите през зимните месеци по запомнящ се зрелищен и нестандартен начин? Предлагам на вашето внимание кибрит за ритуални запалвания - ограничена серия. Да се употребява само по предназначение! Да се пази далеч от деца! Употребата на изделието води до необратими странични ефекти!

Някои от тях са със сериозен психически или летален изход - с преждевременна нежелана смърт, със страдания на хора, свързани емоционално с ползвателя, с вероятност от появата на последователи, създаване атмосфера на безнадежност и с отсъствие на траен интерес и внимание от страна на официалните лица, към които е насочена употребата му“, пише музикантът в най-популярния сайт за обяви в света. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари