В Амстердам показаха дрехи, шити в български фабрики

1
Името на модния бранд е американско, марката холандска, а производството - българско
Името на модния бранд е американско, марката холандска, а производството - българско Видео: БГНЕС

Името на модния бранд е американско, марката холандска, а производството - българско

Името е американско, марката холандска, а производството - българско. С други думи Penn&ink NY е международен бранд за дрехи в спортно-класическия стил от естествени материали, собственост на семейство Де Лорм.

Фелис и Марк де Лорм създават лейбъла с идеята да съчетаят американския дух с европейския стил. Преди 12 години обаче България ги грабва, намират съмишленици и две фабрики в Пазарджик.

Днес колекциите, които представят на модното изложение „Modefabriek“ в Амстердам, са шити от българи, сподели Марк де Лорм пред БГНЕС и Cantarelli.

Харесваме фабриките в България. Те са като малка част от семейството”, добави Марк, а Фелис добави, че хората, които работят за тях са много трудолюбиви и отдадени на бранда.

„Ние правим дрехи за жени на всякакви възрасти. Всяка колекция представлява микс от една страна на спортни дрехи, а от друга страна на дрехи в елегантен стил”, каза още Марк, който сподели, че целта им е да работят само с меки материи, които да са удобни за тези, които ги носят.

Фелис де Лорм разкри, че преди да представят своите нови колекции тя пробва всяка една дреха, за да се увери, че е удобна, но освен това и че материалите са меки и приятни за носене.

Марк де Лорм увери, че използват само естествени материали, които са устойчиви.

„Използваме вълна, кашмир, памук и лен”, добави още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ...
    Сефте. Родните шивачки работят на ишлеме от десетилетия. А бурите, много ясно че са влюбени в Бълхария. В Нидерландия минималната заплата е €1635.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари