Уважаеми жители на "Чародейка", призовавам ви да заведете иск срещу Община - Русе!

4

Мариета Wolf сподели в социалната мрежа възмущението си от безотговорността на Общинската администрация в града.

Г-жа Wolf, която е общински съветник в Русе, прикани живущите собственици на автомобили в "Чародейка" да потърсят справедливост по съдебен ред.

Ето нейното обръщение:

важаеми жители на кв. Чародейка - Север, страдащи от конструктивното безумие на кръстовището на ул. Изгрев до бл. 303, срещу бл. 302,призовавам всеки от вас да заведе съдебен иск срещу Община - Русе за претърпени щети по личното му МПС в следствие на неадекватно конструираното кръстовище (финансирано с европейски средства!) и невъзможността то да бъде почистено от снега и обезопасено.

За справка прилагам поредните снимки от мястото, както и Ви припомням, че в тази връзка на сесията през м. юли 2016 г имах питане към кмета след подадени от Вас сигнали.

В отговора си зам. кметът Димитър Наков обясни, че кръстовището не може да бъде реконструирано именно поради факта, че е финансирано по европроект...

Поради тази причина Ви призовавам да покажете, че незаинтересоваността и некомпетентността на общинската администрация не могат да останат вечно без последствие!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари