Утре много внимавайте, като си точите кафе от кафе-машините

4
Апаратите най-напред пускат винетки, а сетне кафе и има опасност да овапцате документа със сутрешната ободряваща напитка и да го направите невалиден
Апаратите най-напред пускат винетки, а сетне кафе и има опасност да овапцате документа със сутрешната ободряваща напитка и да го направите невалиден

Утре заран, като си точите кафе от кафе-машините, много внимавайте, че апаратите най-напред пускат винетки, а сетне кафе и има опасност да овапцате документа със сутрешната ободряваща напитка и да го направите невалиден.

Цял ден чета, слушам и гледам как опозицията настоява за политическа отговорност от страна на управляващите и как опозицията настоява за министерски оставки поради скандалите с винетките. Аз отдавна загубих представа какво точно означава понятието "политическа отговорност". Дори и да е имало някога действаща такава политическа категория, тя отдавна е девалвирала, невалидна е и се е лишила от съдържание.

Политическата отговорност просто не съществува на нашите географски координати. И тъй като не съществува, би трябвало да бъде подменена с понятието и категорията "НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ".

Нека опозицията помисли върху това.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари