Нинова: До края на юли внасяме втори вот на тема корупция

1
Нинова: "4 години виждате непрекъснати примери на корупционни схеми, сделки, изнасяни от нас. Ние вече сме я водили тази битка. Ще я водим отново и с нови конкретни примери"
Нинова: "4 години виждате непрекъснати примери на корупционни схеми, сделки, изнасяни от нас. Ние вече сме я водили тази битка. Ще я водим отново и с нови конкретни примери" Снимка: БГНЕС

До края на юли БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на тема корупция. Това обяви в Горна Оряховица председателят на партията Корнелия Нинова, съобщава "24 часа"

Група от депутати подготвя мотивите за втория вот на недоверие по тази тема, който Левицата ще внесе."Те са най-разнородни", посочи Нинова и даде примери с ВиК сектора и строителството.

"4 години виждате непрекъснати примери на корупционни схеми, сделки, изнасяни от нас. Ние вече сме я водили тази битка. Ще я водим отново и с нови конкретни примери. Аз бих сложила на първо място случаите в областта на екологията“, конкретизира тя.

По повод последните арести в ГДБОП и прокурорските проверки лидерът на БСП посочи, че трябва да се изчака решението на съда, защото иначе остава чувството за несправедливост у хората."Добри действия, добри стъпки, но трябва да чакаме окончателните осъдителни присъди. Тогава ще имаме и реална справедливост", каза Нинова.

Според нея последните скандали с видеозаписи и sms комуникация са не признак, а доказателство, че държавата се управлява от задкулисието.

На общинската отчетно-изборна конференция в Горна Оряховица лидерката на БСП заяви, че има противоречия в Националния съвет, но не и разединение в партията, защото членовете са единни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари