Утре е общественото обсъждане на програмата за опазване на околната среда в Русе

0
Общественото обсъждане ще се състои на на 22 юни от 17:30 часа в зала „Свети Георги“ на Община Русе
Общественото обсъждане ще се състои на на 22 юни от 17:30 часа в зала „Свети Георги“ на Община Русе Снимка: Dunavmost / Архив

Общественото обсъждане ще се състои на на 22 юни от 17:30 часа в зала „Свети Георги“ на Община Русе

Община Русе кани заинтересованите лица на обществено обсъждане с предмет: "Проект на „Програма за опазване на околната среда на Община Русе за периода 2021-2027 г.“ То ще се състои на 22 юни (сряда) от 17:30 ч. в зала „Свети Георги“ на Община Русе, напомнят от Община Русе..

Припомняме, че обществените консултации под форма на писмени предложения и обществено обсъждане започнаха на 27 май и ще приключат на 27 юни.

До тази дата писмените становища, мнения и коментари могат да се изпращат, както следва:

• на хартиен носител:

- адрес: гр. Русе, пл. „Свобода“ №6;

- на вниманието на: г-н Димитър Недев – зам.-кмет на Община Русе;

- относно: Проект на „Програма за опазване на околната среда на Община Русе за периода 2021-2027 г.“

• по електронен път:

- на e-mail: [email protected];

- относно: Проект на „Програма за опазване на околната среда на Община Русе за периода 2021-2027 г.“

Пълния текст на Проекта можете да видите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Павел
    От над 2 години звъня на 112 около 4 пъти седмично. Броят на сигналите е доста голям.не ми е ясно защо се смятат за по умни от гражданите който си затварят очите.може би е най лесно да обвиниш една мижава фирмичка за велпапе за да преместиш погледите от гиганта за боя на родината.всички знаем какво произвежда оргахим и какво изтича в реката нощем и това не е боя на варова основа.предлагам на всички да се запознаят и с останалите фирми на господата притежаващи.тогава шефа на РИОСВ ми гарантира че в река Дунав няма такива изпълнения само че то сега вече е май някакъв друг и така желаещият уважение господин не може да му се търси отговорност.
  • 3
    3
    Павел
    Броят на тези институции не се намалява умишлено.разбира се,те са напълно наясно, че те не функционират.за успешно несправяне с ситуацията 😅 Та започва се с омагьосания кръг на търсене на правиният отдел, прехвърляне на отговорност, скалъпени извинения и се стига до това,че не разполагат с нужната власт.миналата година стигнах до общинския съветник.отидох му на крака,обясних му подробно за изливането на химични отпадъци в река лом.отговора на умния и красив господин беше че е нужно да му изпратя имей с тази информация и снимки,ако може и до два дена ще оправи нещата.разбира се това не стана.
  • 3
    2
    Павел
    Смятам за наивно да мислите,че хора който тровят собствените си деца ги е грижа за вас.
  • 5
    1
    Павел
    Преди година бях излъган от шефа на РИОСВ.Моят съвет към всички е да не вярват на алчни хора на Държавна хранилка. Имате ли представа какви хора заемат ръководни позиции в клетото ни градче.повечето от служителите в комунални услуги ,отдел екология и останалите недоносчета.броят на неработещите звена сигурно достига 20. дори не знаят каква функция изпълняват там.знам че всички сме притръпнали и непукизма ни е на добро ниво но ако продължаваме в същия дух ще катастрофираме много лошо и никой няма да ни е виновен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари