Установиха самоличността на прегазената жена край Гоце Делчев

3
По първоначална информация жертвата е прегазена от младежи, известни в района като наркомани
По първоначална информация жертвата е прегазена от младежи, известни в района като наркомани

Млада ромка от гърменския квартал "Кремиковци" е прегазената жена на пътя Хвостяне - Дъбница, съобщава Топ преса.

Самоличността й е установена. Това, което се знае до момента е, че е избягала след скандал със съпруга си. Установено е също, че е прегазена от 4-има младежи, пътували с БМВ, които били дрогирани. Жената е бягала по пътя от съпруга си, той я е преследвал. Очаква се съпругът ѝ да даде показания какво се е случило.

Младежите, които са се возили в колата убиец са от Хвостяне и Блатска. Известни в района наркомани. Прегазили са я неумишлено, просто не се я видели, твърди основната версия, пише Топ преса.

Реджеб и Неджип, и двамата с фамилия Алиев, са задържаните, допълва Топ преса. Има задържани още двама души, но все още не се знае тяхната самоличност. Арестуваните са братовчеди, те са неадекватни и не дават логически обяснения. Дрогирани са - категорични са източници на медията в МВР.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари