Установиха извършителите на две кражби в квартал „Средна кула“

0
Бургазлия и русенец са задигнали автомобилни части, друг пък откраднал лотарийни билети
Бургазлия и русенец са задигнали автомобилни части, друг пък откраднал лотарийни билети

Полицаи от участък „Средна кула“ при Първо РУ са установили извършителите на две кражби. 

В полицията на 11 октомври е бил получен сигнал за извършена кражба след проникване в помещение в имот, ползвано за склад в кв. „Средна кула“ в Русе. Според заявеното от потърпевшия стопанин предмети на посегателството са били автомобилни части – скоростна кутия, глава за двигател и други, като стойността им е изчислена за около 500 лв. Сигналът е бил документиран от служителите на полиция и е започнала работа по него, като е заведена преписка. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия от служителите от участъка "Средна кула" като автори на престъпното посегателство са установени двама – 29-годишен от гр. Бургас и 18-годишен русенец.

Работата по случая продължава.

В резултата на бързите си действия полицаите от участъка в кв. "Средна кула" са установили и още един извършител на кражба. На 12 октомври в полицията е постъпило оплакване от управител на фирма, за извършена кражба на лотарийни билети от техен обект в квартала. Отнети били 7 билета по 10 лв. от търговския обект.

По случая е заведена преписка и са предприети оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на извършителя, в резултат на които полицаите са установили 33-годишен русенец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари