Усик отново победи Джошуа

1
Александър Усик е новият стар шампион по бокс в тежка категория
Александър Усик е новият стар шампион по бокс в тежка категория

Александър Усик е новият стар шампион по бокс в тежка категория.

В очаквания с огромен интерес реванш в Джеда (Саудитска Арабия) украинецът пак победи бившия номер 1 от Великобритания Антъни Джошуа, пише 24 часа. Резултатът бе 2:1 на съдийски гласа - 115:113, 113:15, 116:112.

Така Усик запази поясите на Световната боксова асоциация, Международната боксова федерация, Световната боксова организация и Международната боксова организация. Шампион на Световния боксов съвет е британецът Тайсън Фюри. Не е ясно обаче дали Циганския крал ще се върне на ринга за евентуален обединителен мач. Той има срок до 26 август, за да потвърди дали наистина се отказва от спорта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...
  • Путин Хуйло
    Я си ебавай майката, заминавай за Русия.Ай ми кажи имали ама имали поне един заминал за Русия.Да еба майката ти тъпа
  • чичомиткобрат
    Исках да напиша паразитират, само че autocorrect-а ме прецака.
  • чичомиркобрат
    И след санкциите, Китай и Русия ще просперират още повече, а америка и запафна европа ще обеднеят още повче. Много глупави са...