Урсула фон дер Лайен: Арестите за корупция в Европарламента са много притеснителни

2
Задържана е зам.-председателят на Европарламента Ева Кайли
Задържана е зам.-председателят на Европарламента Ева Кайли Снимка: БНР / архив

Задържана е зам.-председателят на Европарламента Ева Кайли

Арестите по обвинения в корупция в Европейския парламент са много притеснителни. Това заяви председателят на комисията Урсула фон дер Лайен, предаде NOVA.

Ирландският външен министър посочи, че обвиненията срещу четирима евродепутати са разрушителни.

Сред задържаните е заместник-председателят на Европарламента Ева Кайли, срещу която има подозрения, че е приела пари и подаръци, за да окаже влияние върху европейската политика. Белгийската полиция е иззела 600 000 евро в брой при 16 обиска. Конфискувани са мобилни телефони и компютри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Сtanko
    Слабоумния рушлямски трол сън не е спал да ръси тъпи опорки на Мутрофанката против ЕС, НАТО и сащниците за жълти копейки. Жалкарчета гнусни антибългарски!
  • 10
    4
    М-хм!
    Край с €вропедерасткия ви съюз! Ти си следващата, мършо крадлива!
  • 14
    3
    Йосиф
    Чааакайте малко. Нали Раша беше корупционната дупка ? А вие в брюсела ? ЕС е безпощадна колонизаторска групировка на богатите страни но перфектно разписана юридически. И най-вече по най-долнопробната схема "щ'и дам пари ама сменяй тези и тези закони". Никаква работа за хората реално. Хранилка за мафиите из европа. Като започнем през Италианската, няколко балкански и завършим с най-гладната и безпощадна мафия УКРОНАЦИСТКАТА.
  • 18
    2
    colibri
    Струва ми се,че разследванията за корупция трябва да започнат от фамозната госпожа - фон ... . Най- малко заради самолично сключените договори с Пфайзер, за "изчезналите мобил. устройства", и ако потърсят прокурорите, сигурно ще намерят. ;) Нека започнат от върхът на пирамидата и надолу. Вече има комисия, която бе уволнена за корупция.
  • 15
    1
    Гр ъйкл
    Че то там корупцията е в огромни размери от самото начало и няма евродупедат който да не знае за схемите им. Таа Лапалайнен ко са праи на ощипана булка, прощавайте, уфсъ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари